Er denne Corona tid ikke en passende anledning til, at få set sin virksomhed efter for besparelser – især i tiden efter, at Danmark igen åbner op?

Mange får gennemgået deres ting i forbindelse med årsafslutningen – passer tallene – er der væsentlige udsving i forbrug osv.

Jeg oplever og hører ofte at “det havde jeg ikke lige set” eller ” det har jeg da aldrig tænkt over” – men ofte spare DU penge – eller får optimeret din tid eller optimeret forretningsgange

Derfor sidder jeg her på denne skønne solrige forårsdag i sommerhushaven og tænker – JA det skal være nu.

Så har du det lige som jeg – ønsker du også at få gennemgået din virksomhed – stor som lille af en uvildig – en der ser tingene udefra – som ikke er ægtefælle, veninde eller den “daglige sparringspartner” – men en der ser på DIG og DIN virksomhed med nye friske øjne.

Så kan du med fordel læse mere på DFO Regnskabs facebook eller Instagram profil – Hvor der er et god tilbud til DIG.

DFO Regnskab – kan være din uvildige sparingspartner i denne proces – uden at du skal skifte dine nuværende sparingspartnere ud – DFO Regnskab kan kigge på DIG og DIN virksomhed med nye friske øjne – denne ene gang eller være med på sidelinjen som en ekstra hjælp eller hjælpe dig i gang med en ny proces og få indarbejdet den nye forretningsgange.