Sommerferie – Tilbage i hamsterhjulet, nyt job eller skal du springe ud som selvstændig?

Ikke alle er så heldige at holde sommerferie 3 uger med familien eller måske bare ikke i de ønskede uger – fordi hende den unge smarte fra regnskab lige havde fundet en billig rejse sammen med veninden og derfor SKULLE have ferie LIGE midt i skolernes sommerferie! Ja fordi de kunne da ikke rejse før eller efter…. så selvfølgelig skal man da ikke stå i vejen for at, de kan more sig 14 dage på Sunny Beach mens du passer skansen…

Måske opdager du, at du pludseligt kan sove om natten og pludseligt tænker… Gud hvor biiip blev tiden af…

Tænker du….skal jeg tilbage i hamsterhjulet, skal jeg se efter nyt job eller skal jeg starte selvstændigt?

Der er mange – rigtigt mange – som er glade for deres job og selvfølgelig skal tilbage på pinden efter ferien og som blot NYDER sommerferien sammen med familien, gode venner eller alene væk fra hverdagen. Det er MIG! Jeg elsker mit job og glæææder mig til, at komme tilbage på pinden.

Der er også dem der sidder i solstolen, ved morgenbordet eller ligger på stranden og tænker…. hold nu op hvor trænger jeg til nye udfordringer…. og har måske mødt “gåsen fra regnskabsafdelingen” og tænker NEJ om jeg skal tilbage og sætte min næste ferie med familien til side for det en gang til. Eller bare tænker tiden er inde til andre udfordringer, anden retning i karrieren eller noget helt trejde som ligger til grund for, at netop DU søger andet job.

Men så sidder der også den gruppe som tænker…. FRIHED (ja ja bevares alt med måde og under kontrollerede forhold.. smiler). Jeg skal ikke tilbage i hamsterhjulet… jeg skal være selvstændig.

FEDT siger jeg bare – uanset om du er HAPPY HAPPY – mødt gåsen i regnskab og er gået KOLD eller bare ønsker FRIHED så ønsker jeg dig det allerbedste på din vej og håber vi finder den vej der er vores.

Jeg sidder lige netop og høre en sang som betyder rigtigt meget for mig… “De her dage” med Marie Key.

Jeg vil lige citere noget fra sangen som jeg syntes – også på karrierevejen – giver god mening.

Vi har holdt i hinanden og passet på det vi havde. Vi har fundet en vej der er vores. Vi har forladt folk vi elskede – vi har grædt et farvel. Det bliver sværere og sværere at træffe de rigtige valg.